Cu mare parte din ele sunt de acord .... dar unele se bat cap in cap sau sunt cam in plus pe acolo
----de ce oare iti mai trebuie k-lite ca codec dac ai pus pe lista si Player Video Media Player Clasic care face parte din pachetul ACE PRO MEGA

oare nu e mai usor sa mergi doar pe un singur codec

iti zic eu ca asa e mai bine

----Ai scris ca folosesti AVG free ca antivirus si pe urma mai jos ai bagat repede si un Antispyware

poi daca te uiti bine pe noua grila a AVG-ului care il dowloadezi acum free dupa
www.google.ro o sa vezi ca contine si antispyware

Deci inca una in plus

----directX iar este in plus

majoritatea driverilor pt placa video il au deja incorporat

----nici firewall nu cred ca ai de ce sa bagi pt ca daca folosesti XP SP2 sau Vista au inclus Firewall

. Oricat de blindat vrei sa iti faci calculatoru daca cineva se ambitioneaza si are cateva cunostinte de soft tot t-il sparge

----lipseste nero care inca mi se pare cel mai bun program de scris CD-uri si DVD-uri
----+ alte cateva programe pt filme si muzica gen bsp player, vlc, winamp-ul (cred ca l-ai uitat pe asta ) care la ora actuala sunt destul de folosite
-----pt vizualizarea imagini, editare sau prelucrare recomand acd-see si photoshop care dupa parerea mea sunt cele mai bune