You are not logged in.

Te-ai gandit vreodata ca poti sa ajuti Comunitatea OGame Romania ? Aplica acum pentru Echipa OGame Romania !
Aplicatii Operator Joc | Aplicatii Moderator

1

Friday, March 5th 2010, 6:36am

;) reclamatie ;)

cu toate ca formulez ca o intrebare

cum se poate da spam daca nu se incalca regulile ? si ma uit pe acolo si mai sunt posturi asemanatoare

cum poti da trolling dar sa il jignest pe tip cu aceeasi vorba ? pe el cine il sanctioneaza ?

Avansat 20% Das[DotA] -vs- liloo_yo (TP: ~103M)

Avansat 20% Das[DotA] -vs- liloo_yo (TP: ~103M)

deci ar cam trebui sa va revizuiti atitudinea , cam lasa de dorit

ps Das imi cer scuze ca ti-am murdarit nitel topicul :(

Xplode

Chowder

• Send private message

2

Friday, March 5th 2010, 7:36am

:lol: Crezi ca daca faci spam odata pe an,nu trebuie sa iei warn ptr ca nu ai facut demult?...+ ca e si insulta,zi mersi ca mai esti pe aici...de ce ai dsechis topic-ul,pana la urma?ca tu esti vinovatul pe-acolo...

Quoted from "MotanuD"

Esti ferma la Ogame?Stay cool!
Exista travian!

Quoted from "Edward"

pariu pe 1 bomboana?

Anubis

Banned indefinitely

• "Anubis" has been banned

Occupation: student

• Send private message

3

Friday, March 5th 2010, 8:24am

Eu te-am intrebat acel spoiler "dobitoc" la cine sau ce se refera nu te-am facut dobitoc :wtf: daca vroiam sa am exprim altfel puneam direct cuvantul fara ghilimele sau incepeam direct cu "Esti un..." ca nu sunt tipul care sa se ascunda dupa cuvinte rotfl !
[center]

Zed

Unregistered

4

Friday, March 5th 2010, 11:58am

Exista solutii mai bune* decat ridicatul fustei in public iar jignirea staffului nu e tolerata.

:lclosed:

* Daca nu te intelegeai cu moderatorul, puteai vorbi cu un Smod sau cu mine, si scapai rapid de avertisment, asa... ai si un ban pe langa avertismentul ala.

Rate this thread