| Te-ai gandit vreodata ca poti sa ajuti Comunitatea OGame Romania ? Aplica acum pentru Echipa OGame Romania ! | |
| | |

)))
This post has been edited 1 times, last edit by "CITRO" (Feb 15th 2010, 11:09pm)
off: Wut?!edit... fa link catre raport si nu mai lasa pe altii sa comenteze direct pe raport![]()

Bine mai drq am al treilea td aprox 300kk pe uni 1 in luna ianuarie si tu nici nu ma bagi in seama?
Puteai si tu sa amintesti macar asa in treacat de mine...Acu' daca nu ai amintit cred ca o sa ma ocup de flota ta ca sa ai motive serioase sa amintesti si de mine data viitoare...
Cat despre raport...ce sa zic... e un inceput in toate...invata sa fi si mai partinitor si totul o sa fie ok)))
btw ..nu te astepta sa sara prea multi in sus cu comentarii...o sa vezi tu de ce
edit... fa link catre raport si nu mai lasa pe altii sa comenteze direct pe raport![]()

)))
This post has been edited 3 times, last edit by "CITRO" (Feb 16th 2010, 6:25am)

)))
)) This post has been edited 1 times, last edit by "CITRO" (Feb 16th 2010, 4:25pm)
Referitor la raport...
DRQ incearca sa suplineasca o lipsa acuta e reporteri si un dezinteres aproape total pentru aceasta munca, asa ca macar din acest punct de vedere merita sa apreciem efortul lui. Daca il critic sa ii fac niste observatii el stie prea bine ca nu le fac din rautate si sunt convins ca intelege si/sau vede motivatia mea.
Cum il cunosc si in RL pot sa va spun ca e un tip ambitios si respectos asa ca eu cred ca daca si-a propus sa devina reporter va continua indiferent de comentariile noastre.
ma asteptam la ceva informatii si din interiorul aliantelor, ca deh.. ai relatii![]()
![]()
felicitari!
))